Volgende project

Kees Boekehal

Ten zuiden van het schoolgebouw van de Werkplaats Kindergemeenschap, ofwel Kees Boekeschool, bevindt zich het sportcomplex de Kees Boekehal. Deze accommodatie staat los van de school, maar is door de formele verwantschap en materialisatie duidelijk onderdeel van de compacte campus die school en sportcomplex samen vormen.

De Kees Boekehal is 3800 m2 groot en bestaat uit een NOC*NSF gecertificeerde sportzaal, een tweede sporthal, fitnessruimte, een drietal squashbanen, horecagelegenheid en vergaderzalen. De constructie van de Kees Boekehal is opgebouwd uit een combinatie van stalen kolommen met betonnen vloerdelen. De overspanning van de vloerdelen is gemaximaliseerd tot 13 meter, waardoor een grote flexibiliteit in het gebruik wordt toegelaten.

Locatie Kees Boekelaan 3, Bilthoven

Opdrachtgever Vaessen Algemeen Bouwbedrijf

Programma NOC*NSF gecertificeerde sportaccommodatie

Oppervlakte 3800 m2

Ontwerp 2003

Oplevering Juli 2007

Aannemer Vaessen Algemeen Bouwbedrijf

Constructeur IBT Veenendaal